Velikonočni koncert: Krešo i Kisele Kiše, Diareja Eksploziv


sobota, 20. aprila 2019 ob 21:00

KAK Ormož & MCO

predstavljata

KREŠO I KISELE KIŠE (Rijeka, HR)
https://www.facebook.com/kresoikiselekise

DIAREJA EKSPLOZIV (Ljubljana)
https://soundcloud.com/user-795015593

Minimalni prispevek: 7€

 

 

 

Obeta se nam odlična Punk/Rock velikonočna veselica z reškimi veseljaki Krešo i Kisele Kiše ter ljubljanskimi Diareja Eksploziv.
Oboji premierno v Unterhundu!

Krešo i Kisele Kiše (Punk/Rock//Rijeka, Hr)

Skupina Krešo i Kisele Kiše iz Rijeke s svojim zlahka prepoznavnim energičnim Punk/Rockom v katerega na svojevrsten način vpletajo prvine skaja končno tudi v Unterhundu. Veseljaška klapa pod vodstvom idejnega vodje Krešimirja ‘Krešota’ Burića ponosno ohranja svoj stil ter nadaljuje tradicijo iz zapuščine bogate zgodovine reške alternativne glasbene scene. Osnovani so bili leta 2007 iz ostankov nekdanjih Bjuti Centar, v vmesnem času so izdali 3 studijske albume (Još Ti Nije Kasno, Još Ti Nije Jasno Da Ti Nije Kasno, U Potrazi Za Bijelim Zecom), 1 live album (Četvrta Simfonija). Dosedaj so odigrali vsega skupaj preko 100 koncertov na območju rodne Hrvaške ter drugih držav. Tokrat k nam prihajajo polni energije pripravljeni da vam ponudijo pravo dozo svojega zafrkantskega Punk/Rocka začinjenega s ščepcem skaja ki vas nikakor ne pusti ravnodušne brez, da bi vas vmes vsaj malo zasrbele pete.

Krešimir Burić – (Glavni vokal)
Nenad Stošić – (Kitara)
Nikola Janeš – (Kitara)
Silvio Peteani – (Bas)
Igor Blašković – (Bobni)
Krešimir Kunda – (Trobenta, vokal)
Petar Tepšić – (Trombon)

Diareja Eksploziv (Punk/Rock//Ljubljana)

Diareja Eksploziv je polna WC školjka presenečenj za vse, ki jim življenje pomeni več od slepega nasedanja masovnim medijem in lažnivim populistom. Mlada zasedba, ki je svoj značilen zvok oblikovala že v prvih kahlicah, aktivno sodeluje od leta 2012. Pod skorjo lahkotnih skladb je Diareja izrazila svoj gnev in se soočila s problemi odraščanja generacije Z.

Domen Klofutar (Bas, vokal)
Gašper Omahen (Bobni, vokal)
Vid Vengust (Kitara, vokal)

Koncert je v soorganizaciji z MCO – Mladinski center Ormož, enota Ljudske univerze Ormož.

Vabljeni!