Torture Squad, Obnounce, Fact Of Fury


petek, 14. oktobra 2011 ob 21:30

Bangyourbrain.com & KAK Ormož predstavljata

TORTURE SQUAD, OBNOUNCE, FACT OF FURY
Petek, 14.10.2011 ob 21:30h
Unterhund Ormož
Vstopnina: 5€

TORTURE SQUAD – Death/Thrash Metal (Brazilija)

Torture Squad so nastali leta 1993 v Sao Paulu. Do sedaj so izdali 7 albumov, nazadnje AEquilibrium leta 2010. Že po drugem albumu Asylum of Shadows so prvič nastopili v Evropi, s tretjim The Unholy Spell so se prebili med najpopularnejše metal zasedbe v Braziliji, s četrtim Pandemonium pa so se uveljavili med ljubitelji metala po vsem svetu. Zmaga na Wacken Metal Battle leta 2007 jim je prinesla pogodbo z nemško založbo Wacken records. Po izdaji albuma Hellbound so se leta 2009 odpravili na evropsko turnejo z Exodus in Overkill. Svoj uničevalni death/thrash zvok bodo na letošnji turneji predstavili tudi v Sloveniji.

http://www.torturesquad.net/
http://www.youtube.com/watch?v=Mja_P5-boj8
http://www.youtube.com/watch?v=CNo5Eq7805c

OBNOUNCE – Death/Black Metal (Ljutomer)

Obnounce so nastali jeseni 1998 z željo ustvarjati agresiven in melodičen death/black metal z mnogimi vplivi, od gothic do thrash metala. Leta 2005 so izdali prvenec Remnants of Humanity. Po številnih koncertih in nastopu na Metalcampu 2005 so leta 2007 izdali drugi album Supreme Domination, ki ga je spremljal video za pesem Rise of Greed, posnet v temačnih prostorih Unterhunda. Po nekaj kadrovskih spremembah so pred kratkim izdali album Age of Darkness, ki ga bodo predstavili na tokratnem nastopu.

www.myspace.com/obnounce
http://www.youtube.com/watch?v=658YCmhQyn4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Yf-BSmJZHkA

FACT OF FURY – Death Metal (Ptuj)

Fact of Fury so nastali julija 2009. Njihov stil je v osnovi death metal, katerega prepletajo še drugi stili metala. Prvotno četvorko banda so sestavljali Simon Fabjan (bobni), Blaž Klajderič (kitara), Jernej Fric (bas) ter Anton Matič (vokal). Naslednje leto je vokalista zaradi različnih interesov zamenjal novi vokalist Amadej Šilak, s katerim je njihova zvrst začela prehajati v še nekoliko trše vode.

www.myspace.com/factoffury