Samostalni referenti, Cyphre Louis


sobota, 9. februarja 2013 ob 22:00

KAK Ormož predstavlja

Pustni ska / punk / psychobilly koncert

SAMOSTALNI REFERENTI (ska, Beograd)
http://www.facebook.com/Referenti

CYPHRE LOUIS (psychobilly, Ljutomer)
http://www.facebook.com/cyphre.louis.1?fref=ts

Vstopnina: 5€

 

 

 

Desetčlanska skupina Samostalni referenti že od leta 1996 navdušuje z avtentično, plesno mešanico ska in punk glasbe, okrepljeno z violino in harmoniko, ki ju v omenjenih glasbenih zvrsteh bolj poredko zasledimo. Svoj zvok imenujejo Belgrade Turbo Ska.
Do prvih demo posnetkov so prišli leta 1999. Za nekatere izmed pesmi so posneli tudi videospote, dve pa sta se leta 2003 znašli tudi na kompilacijskem CD-ju Ska Factor Positive, ki ga je izdala Unterhundova hišna založba Ohoho Records. Po številnih nastopih s skupinami, kot so NBG, Direktori, Atheist Rap, Elvis Jackson in Bluekilla, na festivalih, kot so Skaville, Beer Fest in Exit, ter gostovanjih na Hrvaškem in Slovaškem so leta 2011 končno prišli do prvega studijskega albuma z naslovom The GreaTESTIS Hits, ki je naletel na navdušen odziv.
Na pustno soboto končno prihajajo v Slovenijo, seveda ravno v Unterhund! Ne zamudite najbolj norega pustovanja daleč naokoli!

Download albuma:
http://www.mtv.si/downloads/spletna-premiera-in-download-albuma-skupine-samostalni-referenti

Cyphre Louis je ljutomerska rock/psychobilly skupina, nastala leta 2009. Njihova glasba je nekakšen talilni lonec old school rock’n’rolla, punka, country rocka, surfa in rockabillyja. V živo so se prvič predstavili na Grossmannovem festivalu fantastičnega filma in vina leta 2010. Na pustnem koncertu bodo predstavili svoj prvi album z naslovom Confessions of a Miserable Bastard. Cyphre Louis so dokaz, da pristni in brezkompromisni rock’n’roll v Lotmerki še vedno živi. Hell yeah!