Projekcija filma Charismata (Velika Britanija, 2017)


petek, 21. junija 2019 ob 20:00

Grossmann pred Grossmanom!

Bliža se 15. Grossmann fantastic film & wine festival (16. do 20. julij 2019), tako da se spodobi, da vam serviramo še en fantastičen filmski večer v Unterhundu. Projekcija filma bo v petek, 21.6.2019 ob 20:00 uri. Po projekciji filma sledi diskusija in druženje. Vstop je prost ter kokice gratis!

O festivalu:

Grossmannov festival je posvečen tišji, a nevarnejši in neskončno zabavnejši plati kinematografije, ki se ne boji ekscesov, politične nekorektnosti in preseganja tabujev. A za njeno polno razumevanje si je treba vzeti čas, se prepustiti adrenalinskim šokom ter oborožiti s skrajnim smislom za humor. Ob kozarcu dobrega vina je to še toliko lažje…
http://www.grossmann.si/
https://www.facebook.com/grossmann.festival/

O filmu:

Charismata (Velika Britanija; 2017; 96 min; v angleščini s slovenskimi podnapisi)

Scenarij in režija: Andy Collier, Tor Mian
Fotografija: Fernando Ruiz
Glasba: Chris Roe
Igrajo: Sarah Beck Mather, Andonis Anthony, Jamie Satterthwaite, Johnny Vivash, Ross Mullan, David J. Peel
Producenti: Andy Collier, Sean Knopp, Toor Mian, Ross Scaife
Produkcija: Loose Canon Films, Hydra Films
Žanre: kriminalka, grozljivka

Mlada policistka Rebecca, ki se želi uveljaviti med nadutimi kolegi v detektivskem oddelku, raziskuje serijo grozljivih umorov, ki so videti povezani z zloveščim kultom. Stvari se dodatno zapletejo, ko se glavni osumljenec z njo spusti v napeto igro mačke in miši.
Policijski triler se prepleta s psihološko grozljivko v napeti zgodbi, ki je podkrepljena z obilico črnega humorja. Charismata se ne trudi na novo izumiti pravil žanra, pač pa ponudi vznemirljivo vožnjo, posneto z osupljivo tehnično veščino in preciznim občutkom za stopnjevanje napetosti, ki eksplodira v srhljivem razpletu.

● Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=DuZDxviLXVg
https://www.facebook.com/CharismataFilm/

Vljudno vabljeni!