KOŠ HALLOWEEN: Heretic, Burn Fuse, LastDayHere


sreda, 31. oktobra 2012 ob 21:00

Klub ormoških študentov predstavlja

KOŠ HALLOWEEN

 

HERETIC (Slovenske Konjice)

BURN FUSE (Celje)

LAST DAY HERE (Celje)

Vstopnine ni!

 

 

Po enoletnem premoru se vrača tradicionalni KOŠ Halloween party!

Na samo noč čarovnic, 31. 10. 2012, se bodo ob 21.00 odprla vrata Unterhunda in vstopili boste v svet čarovnic, zombijev, okostnjakov in teme…

Poleg pokopališča ter običajne Halloween okrasitve, bodo za še bolj temačno vzdušje poskrbeli trije mladi slovenski metal bandi:

HERETIC (Slovenske Konjice)
http://www.myspace.com/her3tic
http://www.facebook.com/hereticslo

Heretic so mlada 5-članska metal skupina iz Slovenskih Konjic. Igrajo mešanico thrasha, metalcora in groove metala, kar so skupaj poimenovali kar »ThrashCore«. V mesecu aprilu 2012 so v Salzburgu v RockHard Studiu posneli svoj prvi album s priznanim producentom Lorenzom Antonucci-jem (Sworn Enemy/Smashface), ki bo izšel 20. oktobra 2012, s katerim se bodo predstavili tudi v Ormožu.

BURN FUSE (Celje)
http://www.myspace.com/burn-fuse
http://www.facebook.com/pages/Burn-fuse/185483261474420

Burn Fuse je slovenski metalcore bend iz Celja. Pričeli so delovati jeseni 2010. Bili so predskupina že številnim znanim glasbenim skupinam, kot so: Big foot mama, Hladno pivo, Zablujena generacija, Mi2, LastDayHere, Inmate in drugi. Marca 2012 so izdali svoj prvi album NOT TOO LATE.

LAST DAY HERE (Celje)
http://www.lastdayhere.com
http://www.facebook.com/ldhpage

LastDayHere so pet članska zasedba, ki prihaja iz Celja in igrajo predvsem melodični metal. Vedno poskrbijo za odličen nastop s svojimi uspešnicami kot so This Time, Saved From Falling itd., ki ne pustijo nobenega poslušalca ravnodušnega.

Za vse obiskovalce bo na voljo tudi posebno Halloween maskiranje, ki bo seveda brezplačno.Verjamemo da bo vrsta dolga, zato je bolje da pridete v Unterhund prej kot kasneje.

Vsi študenti, ki se boste do 31. 10. 2012 včlanili v KOŠ pa poleg ostalih ugodnosti prejmete tudi dva kupončka za pijačo po izbiri na koncertu.

Vse obiskovalce bo pričakal posebni čarovniški napoj, ki vas bo držal pokonci celo noč.