Impaled Nazarene, Nephrolith, Küzlavec


sobota, 29. januarja 2011 ob 21:00

PREDOTVORITVENI KONCERT

Impaled Nazarene, ki jih že od samega začetka vodi kontroverznež na dveh nogah, Mika ”Slutti 666” Luttinen, so eden prvih svetovnih black metal bendov. Slovenijo so obiskali že nekajkrat in s svojimi koncerti vedno poželi huronske hvale, saj je njihov nastop udaren, brezkompromisen in z veliko mero ciničnega humorja in inteligence. Impaled Nazarene ne šokirajo kar tako in ne izzivajo brez razloga – sledeč filozofiji, da je – kot pravi Slutti 666 – pravi black metal ”bolj v maniri krvavečih angelskih rektumov, kozlov, orgij in sperme, ne pa norveška vremenska napoved”, Impaled Nazarene s totalnim sovraštvom napadajo vse, kar je svetega. To je nihilizem v obliki petih Fincev, ki po popiti količini alkohola in blasfemičnih izjavah prednjačijo povsod, ne glede na stanje alkoholiziranosti, pa je njihov blasfemični crustovsko obarvani furiozni black metal vedno zakon!!! Killing for Satan is the only Law!!!

Danes so malce bolj odrasli, a vseeno vsi pomnimo razne afere in tožbe, zgrožene kritike ipd., ki so pripomogle k njihovi prepoznavnosti, medtem ko je popularnost narasla z odlično glasbo in kultnimi ploščami! Kamor so stopili Impaled Nazarene, tam so po eni strani navdušili metalce, po drugi pa šokirali esteblišment, ki so mu vedno znali povedati, kar mu gre.

Z albumi Ugra Karma, Latex Cult, Pro Patria Finlandia, Tol Crompt Norz Norz Norz, Motorpenis (seveda jih imajo še kar nekaj) videospoti za pesmi Armageddon Death Squad, Karmageddon Warriors, When All Golden Turns To Shit, Via Dolorosa … in pesmimi, kot so Goat Perversion, The Oath Of The Goat, Saddhu Sathana, The Horny And The Horned itd. so Impaled Nazarene učvrstili svoje mesto v peklu!!!

V živo jih lahko vidite v Ormožu, 29. 1. 2011, na predotvoritvenem koncertu v Klubu Unterhund, kjer bodo skupaj z domačimi Nephrolith in Küzlavec pokazali, da je edina odrešitev smrt v plamenih. Hail Satan!

http://www.campnazarene.com/