Dickless Tracy, Zaprti oddelek, Embrace of the Violent


sobota, 6. oktobra 2012 ob 22:00

KAK Ormož predstavlja

DICKLESS TRACY
(Grindcore/Death metal, Brežice)

ZAPRTI ODDELEK
(Grindcore, Slovenska Bistrica/Pula)

EMBRACE OF THE VIOLENT
(Death Metal – Brežice/Krško)

Vstopnina: 4€

Dickless Tracy
(Grindcore/Death Metal – Brežice)

http://www.myspace.com/dicklesstracygrind
http://www.facebook.com/dickless.tracy?ref=ts
http://www.metal-archives.com/bands/Dickless_Tracy/28491

Dickless Tracy so nastali leta 1997. S svojim podivjanim in šaljivim grindcoreom so kmalu postali eno vodilnih imen slovenske ekstremne glasbe ter svoj zlobni vpliv razširili še na preostanek nič hudega slutečega sveta. Izdali so tri albume, nešteto split plošč in kaset in se pojavili na številnih mednarodnih kompilacijah. Koncertirali so po Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Bosni in Nemčiji ter se pojavili tudi na večjih festivalih, kot so Metal Camp 2004 in 2005, Metaldose, Metal Mania Open Air in Fuck The Commerce VIII ter si delili oder s skupinami Necrophagia, The Crown, Benediction, Groinchurn, Exhumed, Cephalic Carnage in številnimi drugimi.  Z leti so v svoj zvok vključili veliko death metal vplivov. S svojimi energičnimi in humornimi nastopi so prava poslastica za vse, ki ljubijo hrup in hitrost.  V Unterhund se vračajo ravno pravočasno, da skupaj proslavimo njihovo 15. obletnico delovanja. Prepare to be grinded!

Zaprti oddelek
(Grindcore – Slovenska Bistrica/Pula)

http://zaprtioddelek.bandcamp.com
http://soundcloud.com/kutsobe/zaprti-oddelek-antene

Zaprti oddelek v sebi skriva bivša člana Anaerobe in basista puljskih HC/punxov Nulla Osta in crust/grind benda Homo Homini Lupus. Vplive grinda, crusta, powerviolence-a in metala združujejo v neusmiljeni zvočni napad najvišje stopnje. Masovno uničenje sluha zagarantirano!

Embrace of the Violent
(Death Metal, Brežice/Krško)

http://www.facebook.com/pages/Embrace-Of-The-Violent/217740221633053

Nastali so poleti 2011 pod imenom Cameltoe. Po grinderskih začetkih so se preusmerili v death metal in se preimenovali v Embrace of the Violent. Na svojem prvem nastopu v Unterhundu bodo poskrbeli za silovit prepih med ušesi!