DOBRODELNI KONCERT ZA LUKA: Pasi, Odpisani, Radiostorm


sobota, 23. junija 2012 ob 21:00

pasi odpisani radiostorm unterhund ormoz dobrodelni koncert za lukaKAK Ormož & Mladinski center Ormož

vabita na

Dobrodelni koncert za Luka

PASI
http://www.bend98.com

ODPISANI
http://www.facebook.com/pages/Odpisani/112723188763045

RADIOSTORM
http://www.myspace.com/radiostormband

Vstopnina: 5€

Luka je triletni deček, ki so mu pred pol leta diagnosticirali raka – maligni tumor glave (meduloblastom na malih možganih). Njegove brezskrbne otroške dni so zamenjali težki boji s to zahrbtno boleznijo. Do sedaj je hrabro prestal že 5 operacij glave in 7 kemoterapij, ki mu v nobenem pogledu ne prizanašajo. Posledice posegov so, a niso zgolj dobre. Tekom zdravljenja se pojavljajo negativni stranski učinki in dodatni nepričakovani zdravstveni zapleti. Njegova otroška duša in telo se iz dneva v dan borita za preživetje. Luka je zelo shujšal, ostal brez las, trenutno ne more hoditi, govoriti, samostojno jesti in piti, a kljub vsemu izkazuje močno voljo po življenju in se bori naprej.
Z mamo Majo in družino živi na sosednjem bregu Drave, v majhnem zaselku Otok Virje, a so tesno prežeti z družbenim življenjem Ormoža. Z zdravljenjem v Nemčiji bi mu lahko bistveno izboljšali možnosti za preživetje. Kar pa seveda veliko stane, zato smo se odločili, da po naših najboljših močeh pomagamo (z organizacijo serije dobrodelnih koncertov in akcijo zbiranja dobrodelnih prispevkov). Poteku in odzivom na dobrodelno akcijo lahko sledite na naših spletnih portalih (www.mco.si, www.untehund.org, facebook.com/unterhund).

Sredstva, zbrana z vstopnino, bomo namenili za Lukovo zdravljenje. Pozivamo vas, da tudi vi odprete srce ter z obiskom koncerta prispevate k temu, da bo Luka lažje premagal bolezen in potem imel brezskrbno, radostno in srečno otroštvo, mladost in odraslost.
Luki želimo neizčrpen vir hrabrosti in volje. Njegovim najbližjim pa neizčrpen vir upanja.

Vabljeni!

Podrobneje o nastopajočih:

Pasi (Rijeka, HR)

Punk-rock skupina Pasi iz Reke je nastala leta 1996. Na svoji pestri in razgibani glasbeni poti so izdali 3 albume (Neko treba i radit dok se mi zajebavamo, Pravac paleolitik in lani izdano Reci mi da li te boli) ter odigrali številne koncerte.Kljub menjavam v zasedbi ostajajo zvesti svoji punk drži z energije polnimi hitrimi skladbami in odkritimi ter provokativnimi besedili, predvsem pa z duhovitim in družbenokritičnim sporočilom.

Stran: http://www.bend98.com
MySpace: http://www.myspace.com/bend98

Odpisani (Pomurje)

Odpisani je HARD-CORE punk band. V svoji karieri so med drugim nastopili na Novem Rocku 96, The best od Novega Rocka 91-96, bili so predskupina Faith No More, Lurkers, GBH, koncertirali po Nizozemski, Nemčiji, Hrvaški, Slovaški, Madžarski in Sloveniji. Izdali so EP Odpisani, sledil je CD z naslovom Preobrat pri založbi Statera, ter zadnja plošča Partisan Hard Core, po nekajletnem mirovanju pa so predlani ponovno pričeli z delovanjem.

MySpace: http://www.myspace.com/odpisani
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Odpisani/112723188763045

Radiostorm (Celje)

Skupina Radiostorm je svojo glasbeno pot pričela leta 2007. Kmalu po začetku so nastale prve priredbe znanih in uveljavljenih skupin (The Hives, Pennywise, Ramones) ter so se ustvarili tudi prvi avtorski komadi. Skozi mešanico različnih glasbenih stilov so svojo pot našli v punk rocku. Sledili so prvi nastopi v lokalnih mladinskih klubih, kmalu pa so izkusili tudi utrip večjih odrov (Klumpanje, Rock Jernejevo, Šentrock, ipd.).

MySpace: http://www.myspace.com/radiostormband
Facebook: http://www.facebook.com/pages/RADIOSTORM/116036891598