Clockwork Psycho, Thunderbabies


sobota, 18. februarja 2017 ob 21:00

Pust2017_Clockwork_Psycho_Thunder_Babies-poster (424 x 600)KAK Ormož in Mladinski center Ormož predstavljata noro predpustno veselico:

 

CLOCKWORK PSYCHO (Psychobilly, Ljubljana)
https://www.facebook.com/clockworkpsychoband

THUNDERBABIES (Rock’n’Roll, Ljubljana)
https://www.facebook.com/Thunderbabies

Vstopnina: 5€

Vse maske čaka welcome drink!

 

CLOCKWORK PSYCHO

Clockwork Psycho je prvi slovenski female fronted psychobilly bend, ki obstaja že od leta 2011. Po nekajkratnih spremembah v vrstah članov ga lahko občudujemo na odrih v zdajšnji postavi od leta 2014 širom Slovenije in Evrope. Glavni vokal poleg pretepanja kontrabasa vodi Clockwork Lilith, spremljevalne vokale si pa delita bobnar Marko in kitarist Al.
Po nekaj demo posnetkih, stotih koncertih, mnogih prevoženih kilometrih in prvencu »Nightmares From Laibach« (Fury Records/Nervous Records, 2014), se bend lahko pohvali s čisto svežim albumom »I Don’t Give A Fuck«, izdanim aprila letos.

https://www.youtube.com/watch?v=zr3XTY22AMo

 

THUNDERBABIES

Thunderbabies so odbita rock’n’roll atrakcija, ki deluje vse od leta 2002. Že na svojih začetkih so posneli iskrive demo posnetke z naslovom “K4-411”. Predstavljali so spogledovanje s punk rockom in garažnim rock’n’rollom. Seveda ne moremo mimo vpliva detroitskih namazanih akordnih variacij in tudi avstralskega rock’n’rolla. Vse naštete heterogene glasbene izkušnje so vzpodbudile razvoj in kredibilnost prepoznavnega zvoka.
Leta 2004 so v samozaložbi izdali svoj prvenec “Thunderbabies”, ki so ga predstavili na številnih koncertih po Sloveniji in tudi čez mejo.

https://www.youtube.com/watch?v=EGUukuIUVjI

Vabljeni!