Black Hole Riders, UnderPodnGrabn


sobota, 14. februarja 2015 ob 21:00

BHC_UPG_Unterhund_plakat

KAK Ormož predstavlja

BLACK HOLE RIDERS (Pomurje, Rock´n Roll)
https://www.facebook.com/pages/BLACK-HOLE-RIDERS

UNDERPODNGRABN( Koroška, Punk´n Roll)
https://www.facebook.com/UnderPodnGrabn

Vstopnina: 5 €

BLACK HOLE RIDERS:

Skupina Black Hole Riders je člansko, dejansko in tudi po vplivih zmes rock n rolla, ki sega od alternative, čistokrvnega rock n rolla, hardrocka do mainstreama v tistem pozitivnem smislu ter stoner-rocka na koncu pri najmlajšem članu…..
Člani banda so sodelovali ali bili ustanovni člani naslednjih bandov : Yellow Minute, Bleed On, Bataljon (Shurda), Session Prose, Posodi mi jürja, Bataljon ( Pero), Gnila jajca (Atila)…..

https://www.youtube.com/watch?v=SJNLs0sUktk

UNDERPODNGRABN:

Skupino UnderPodnGrabn združuje predvsem dolgoletno prijateljstvo in seveda ljubezen do glasbe in ustvarjanja. Njihova besedila odražajo kritičen odnos do družbe in njenih norm, saj želijo skozi glasbo vsaj malo opozarjati na današnje stanje, zato jim je njihov jezni pridih zvoka trše glasbe še posebej pri srcu. Originalnosti prispeva tudi to, da igrajo izključno avtorsko glasbo, katero bi lahko opisali kot nekakšno mešanico punka in rock’n’rolla. Ime benda je posvečeno lokalni glasbeni sceni, kot tudi prvemu lastnemu prostoru za vaje, katerega si delijo s kolegi iz DPN. Skupina je odprta za nastopanje po dogodkih, ciljajo pa predvsem na alternativno sceno, kjer se nameravajo v prihodnosti tudi uveljaviti. Do sedaj se lahko pohvalijo z uspešnim debitantskim albumom z naslovom ”Free Lobotomy”, ki so jo priklicali k življenju s pomočjo prijateljev pri založbi 101 Records.

https://www.youtube.com/watch?v=W8I9U47bl0E

Glede na to, da je to pustna sobota so maske več kot dobrodošle…….. najboljše bodo tudi nagrajene!
Vabljeni!