Carl Hunter, P.S.D., Tahijevi kmetovi, Treaviit


sobota, 3. septembra 2011 ob 21:30

Po marčevskem gostovanju v ljubljanskem Rogu se bo karlovška punk karavana tokrat ustavila v Ormožu. Carl Hunter, P.S.D., Tahijevi kmetovi in Treaviit bodo poskrbeli za eksploziven uvod v septembrske punk veselice v Unterhundu!
Častni gost koncerta bo ultimativni prleški punk poet Juš Cupar!

TREAVIIT
Skupino so leta 2010 ustanovili izkušeni glasbeniki iz znanih karlovških hardcore punk zasedb. Igrajo svojevrstno kombinacijo hardcora, punka in metala. Kmalu bodo izdali prvi album.
http://www.myspace.com/treaviit
http://www.youtube.com/watch?v=1eFKF4CiFAM

TAHIJEVI KMETOVI
V Unterhund se vračajo veterani karlovške punk scene Tahijevi kmetovi, ki so z delovanjem pričeli davnega leta 1979. Leta 2008 so se ponovno zbrali za festival 30 let KA punka v Karlovcu, okrepljeni z novo pevko, Ormožanko Andrejo Rajh. Njihov novovalovsko obarvan punk stare šole bo navdušil vse ljubitelje pristnega ex-Yu punk zvoka.
http://www.myspace.com/tahijevikmetovi
http://www.myspace.com/tahijevikmetovi/videos/video/106045496

P.S.D.
Prije svega disciplina so v pravem pomenu besede klasični punkerji. Igrajo pravi prvinski punk, kot ga je potihem ustvaril bog leta 1974 in je eksplodiral konec leta 1976. Skupek dveh močnih kitar, ki nenehno “pržita”, ter uigrana ritem sekcija enostavno ne pustijo publiki, da bi mirovala vsaj kakšno sekundo. Tako kot Tahijevi kmetovi so se tudi P.S.D. zbrali za omenjeni festival, ki so ga tudi organizirali in ki je dal nov zagon in energijo vsem karlovškim skupinam.
http://www.myspace.com/prijesvegadisciplina
http://www.youtube.com/watch?v=bt2ZSacLUrU

CARL HUNTER
Za konec bodo nastopili legendarni, v Sloveniji že kultni Carl Hunter, ki jih ni potrebno posebej predstavljati. Močni predstavniki sodobnega punka, z veliko hard cora, vendar nikoli čezmernega. Ponudili bodo prvovrstno glasbo, vredno vseh svetovnih klubskih odrov. Za seboj imajo že 3 studijske albume in vedo, kako in kaj se streže zvestemu občinstvu.
http://www.myspace.com/carlhunter
http://www.youtube.com/watch?v=D4D5XsUpsso&feature=related

Pridite in zaplešite divji pogo v veselo jesen!
Vstopnina: 5 eur