21 LET ROCK KULTURE V UNTERHUNDU: Kvinton, Damir Avdić, razstava fotografij, branje poezije, predstavitev plesnega videa & videospotov, nagovor župana


sobota, 9. aprila 2011 ob 19:00

Spoštovani!

Po treh predotvoritvenih dogodkih vas vabimo na uradno gala otvoritev prenovljenega ormoškega Unterhunda, ki bo v soboto, 9. aprila 2011, ob 19. uri.

Pričakala vas bo razstava »21 let rock kulture v Unterhundu« s fotografijami Mirana Šariča, Doris Nemeth, Vlada Topolovca, Martina Megle, Sebastjana Iskre, Tomaža Rajnerja in Vitomirja Kaučiča. Zvočna podlaga razstave bodo posnetki skupin, ki so in še ustvarjajo v Unterhundu, kot so Pridigarji, Wasserdicht, Noise Order, Polis Korps, Kristuši in ostalih, z ekskluzivnimi odlomki iz kultne radijske oddaje Zluftana slatina, ki so jo ustvarjali člani Kulturno alternativnega kluba Ormož.

Nagovoril vas bo župan Občine Ormož Alojz Sok, ki bo uradno predal prostore v upravljanje Kulturno alternativnemu klubu Ormož, z njimi podpisal pogodbo in jim svečano predal ključ.

Sledil bo kulturni program z branjem poezije Gregorja Kosija, predvajanjem plesnega videa Petre Kolmančič »Plast za plastjo« ter ogledom videospotov skupin Pridigarji, Wasserdicht in Selotejp.

Ob 21. uri bo napočil čas za koncert  »bosanskega psiha«, punk kantavtorja Damirja Avdića, znanega po svojih brezkompromisnih nastopih, in energične ptujske blues/folk/rock skupine Kvinton, katere člani so s svojimi prejšnjimi zasedbami že od samih začetkov večkrat nastopali v Unterhundu in je naravnost idealna za proslavo častitljive obletnice.

Vstop bo prost. Prinesite obilico dobre volje!

Vljudno vabljeni!

Kvinton:

http://www.kvinton.si

http://www.myspace.com/kvinton

Damir Avdić:

http://www.myspace.com/damiravdicc

Petra Kolmančič: